Meiweek zeilkamp Valk, 12-14 jaar | 3,5 & 7 daags (Windkoppel)

26 april 2020 t/m 02 mei 2020

De Valk

De Valk is misschien wel de meest bekende kielboot van Nederland. Je komt ze overal tegen op de Friese meren. De boot is ideaal voor beginnende zeilers en om gezellig met je leeftijdsgenoten in te touren. Een week in de Valk op de Windkoppel staat in het teken van veel gezelligheid en goed leren zeilen. Gedurende de week zullen we een aantal wedstrijden organiseren waarin jij je skills kunt tonen. Daarnaast varen we tochten naar verschillende meren en bezoeken we minimaal één keer een nabijgelegen dorpje. Kortom, een week in de Valk op de Windkoppel staat garant voor spektakel en avontuur.

De Windkoppel

De Windkoppel is perfect voor de beginnende en fanatieke zeiler en heeft een breed scala aan boten binnen Zeilschool Het Molenhuis. Er is voor elk wat wils. Ga je voor het eerst zeilen? Kom je voor een nieuw diploma? Of wil je eens een andere bootsoort uitproberen? Dan is de Windkoppel iets voor jou!

Een week op de Windkoppel staat in het teken van goed leren zeilen, wedstrijden varen en vette spellen. Je gaat elke dag met jouw groepje leeftijdsgenoten en je instructeur het water op. Naast de dagelijkse zeillessen, welke worden verzorgd door CWO gediplomeerde instructeurs, kan je ook je “zeilskills” testen in één van de, door ons georganiseerde wedstrijden. Eenmaal terug op de kant ben je vrij om even te chillen of het dorp in te gaan. Wij zijn ons ervan bewust dat in deze leeftijdsgroep de verschillen tussen jongens en meisjes soms groot kunnen zijn. Hier zullen wij in de voorbereidingen van de avondprogramma’s zoveel mogelijk rekening mee houden. We sluiten de dag af met een vet avondprogramma en komt je kamercoach komt nog even langs om te vragen hoe mooi jouw dag is geweest.

Halve week en externe zeilkampen

Vind je een week nog wat lang? Kies dan voor een halve week! Dit zeilkamp start op zaterdag aan het begin van de week of op woensdag halverwege de week en duurt drieënhalve dag. Waarna je op woensdag of zaterdag weer wordt opgehaald. Mocht je niet naar huis willen, dan overleggen we met je ouders zodat je de rest van de week kunt blijven.

En vind je blijven slapen nog te spannend? Kies dan voor ons externe zeilkamp, op deze manier maak je al het gave mee maar slaap je gewoon lekker bij papa en mama!

In het kort

 • Veilig, uitdagend en gevarieerd vaarwater
 • Het nieuwste en meest veilige materiaal
 • 24/7 telefonisch bereikbaar
 • Kamercoach en nachtwacht aanwezig
 • Zeillessen verzorgd door CWO gediplomeerde instructeurs
 • Dagverse maaltijden bereid door onze chefkok
 • Slapen in een prachtig rijksmonument
 • Unieke locatie in het pittoreske watersportdorpje Woudsend
 • Avondprogramma’s afgestemd op de samenstelling van de groep
 • Waterskiën in Sneek
 • Sloeptocht naar de discotheek in Heeg
 • Dagelijkse foto- update voor de thuisblijvers
 • Weekfilm compilatie
 • Wifi aanwezig
 • CWO- diploma of vorderingenstaat

Voorwaarden en condities:

U boekt bij ons veilig het zeilkamp van uw kind(eren), Zeilschool Het Molenhuis is aangesloten bij de SGR. Dit zeilkamp is CWO gecertificeerd, erkend door de HISWA en ondersteund door het Watersportverbond.

Reserveren

Valk (intern)

Tijdens dit zevendaagse zeilkamp slaap en eet je bij ons en beleef je de gaafste tijd op het water en op de kant.

Vanaf
€ 530.00
Valk (extern)

Tijdens dit zevendaagse zeilkamp leer je overdag bij ons zeilen, maar slaap en eet je lekker thuis. De lunch is inbegrepen.

Vanaf
€ 410.00
Valk 3,5 daags (zondag t/m woensdag)

Dit mini-zeilkamp start op zondag en eindigt op woensdag. Je slaapt en eet bij ons en je doet mee aan het volledige programma voor een halve week.

Vanaf
€ 330.00
Valk 3,5 daags (woensdag t/m zaterdag)

Dit mini-zeilkamp start op woensdag en eindigt op zaterdag. Je slaapt en eet bij ons en je doet mee aan het volledige programma voor een halve week.

Vanaf
€ 330.00
Valk 3,5 daags extern (zondag t/m woensdag)

Dit mini-zeilkamp start op zondag en eindigt op woensdag. Je doet mee aan het volledige zeilprogramma voor een halve week maar je slaapt en eet lekker thuis.

Vanaf
€ 280.00
Valk 3,5 daags extern (woensdag t/m zaterdag)

Dit mini-zeilkamp start op woensdag en eindigt op zaterdag. Je doet mee aan het volledige zeilprogramma voor een halve week maar je slaapt en eet lekker thuis.is.

Vanaf
€ 280.00